Деснянська селищна рада оголошує конкурс

Дата: 18.01.2017 08:45
Кількість переглядів: 649

       Деснянська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:  спеціаліста сектору культури, молоді, спорту, туризму та зв’язків з громадськістю виконавчого комітету селищної ради, спеціаліста відділу земельних відносин, архітектури, містобудування виконавчого комітету селищної ради.

       Вимоги до кандидатів на заміщення вакантної посади спеціаліста сектору культури, молоді, спорту, туризму та зв’язків з громадськістю виконавчого комітету селищної ради: освіта – вища, стаж роботи за фахом – не визначено, знання нормативних документів , що стосуються  державної служби та служби в органах  місцевого самоврядування, знання основ державного управління та права, вільне володіння державною мовою та основними навичками роботи з комп’ютером.

       Вимоги до кандидатів на заміщення вакантної посади спеціаліста відділу земельних відносин, архітектури, містобудування виконавчого комітету селищної ради: освіта – вища, стаж роботи за фахом – 3 роки, знання нормативних документів , що стосуються  державної служби та служби в органах  місцевого самоврядування, земельних відносин, архітектури та місце будування, знання основ державного управління та права, вільне володіння державною мовою та основними навичками роботи з комп’ютером.    

    Документи приймаються протягом  30 календарних днів з дня публікації оголошення за адресою : смт. Десна , вул. Ювілейна 1а, приміщення селищної ради, тел. 4 – 61 - 18

  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь