4 грудня 2017 року Перша леді України Марина Порошенко відвідала Деснянський навчально-виховний комплекс «Гімназія-загальноосвітня школа І ступеня».

Дата: 05.12.2017 11:32
Кількість переглядів: 778

 

4 грудня 2017 року Перша леді України Марина Порошенко відвідала Деснянський навчально-виховний комплекс «Гімназія-загальноосвітня школа І ступеня».
Дружина Президента України ознайомилась з роботою новоствореної медіатеки, яка обладнана за технічним завданням Благодійного Фонду Порошенка в рамках програми «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації».
За рахунок коштів місцевого бюджету (220 тис. грн.) проведений ремонт кабінету, придбані сучасні меблі та комп’ютерна техніка.
Бібліотека нового зразка – це територія дитинства, де учні початкової школи можуть проводити вільний час, вчитися, грати, знаходити потрібну інформацію та відпочивати. Медіатека – безбар'єрний простір, покликаний допомогти дітям з особливими освітніми потребами інтегруватися в шкільне середовище.
Марина Порошенко відвідала годину творчості у 2-В класі (вчитель Заболотна Тетяна Миколаївна) та разом із дітьми створила вітальну листівку захисникам України до Дня Збройних Сил України.
В ході візиту дружина Президента України ознайомилась з методикою роботи вчителя-логопеда Деснянського навчально-виховного комплексу Тетяни Анатоліївни Діденко. 
Завітала Марина Порошенко на урок природознавства до інклюзивного класу (вчитель Лоєнко Ольга Дмитрівна, асистент вчителя Бондар Алла Петрівна).
Представники учнівського парламенту подякували Марині Анатоліївні за добрі справи та висловили сподівання, що дружина Президента незабаром приїде відкривати медіатеку в старшій школі. На згадку учні вручили Марині Порошенко сувенір – ляльку, яку власноруч виготовила вчитель Деснянського навчально-виховного комплексу «Гімназія-загальноосвітня школа І ступеня» Ірина Валеріївна Караман.
Відділ освіти дякує селищному голові Юрію Валентиновичу Осташевському за підтримку та розвиток освітньої галузі в громаді.
Дякуємо приватним підприємцям Десни Коваленку Миколі Івановичу та Кравченко Ірині Анатоліївні, які подарували для медіатеки розвивальні ігри, пазли та конструктори.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуІнформація взята з https://www.facebook.com/osvita.desna/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь