Порядок денний 18 позачергової сесії 7 скликання

Дата: 12.12.2017 13:29
Кількість переглядів: 689

Порядок денний 18 позачергової сесії 7 скликання

  1. Звіт про виконання селищного бюджету за 9 місяців 2017 року.
  2. Про виділення коштів на відшкодування пільг з наданих послуг зв’язку ПАТ « Укртелеком» пільговим категоріям громадян, які проживають на території громади.
  3. Про затвердження Програми забезпечення житлом дітей - сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа Деснянської селищної ради на 2018 - 2020 роки.
  4. Про прийняття Меморандуму та затвердження Програми про співпрацю між Козелецьким відділом поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області та Деснянською селищною радою.
  5. Про селищну Програму медикаментозного забезпечення дітей, хворих на муковісцидоз на 2018 -2020 роки.
  6. Про затвердження проекту договору про співробітництво територіальних громад у формі утворення комунального закладу .
  7. Про розгляд заяви Редковець С.І., Чаплієвської А.П
  8. Звіт голів постійних комісій селищної ради про виконану роботу.
  9.  Про внесення змін до складу виконавчого комітету селищної ради.
  10. Про внесення змін до штатного розпису КП « Міжріччя» Деснянської селищної ради.
  11. Про затвердження завдання на проектування по об’єкту : « Будівництво котельні Деснянського НВК « Гімназія — загальноосвітня школа І —II ступеню» за адресою : 17024 Чернігівська область Козелецький район смт. Десна вул. Довженка,34
  12. Про організацію шефства над військовими частинами 169 навчального центру, та військовою частиною А43 02 ( військовий шпиталь)?
  13. Про розгляд листа головного лікаря комунального закладу «Деснянський центр первинної медико — санітарної допомоги» Деснянської селищної ради Кузьмин Л.Л.
  1. Про внесення змін до штатного розпису комунального закладу « Деснянський центр первинної медико - санітарної допомоги» Деснянської селищної ради.
  2.   Про внесення змін до штатного розпису Деснянської селищної ради та Деснянського НВК «Гімназія - загальноосвітня школа І ступеню».
  3. Про затвердження Плану( Програми) соціально - економічного розвитку Деснянської селищної ради на 2018-2020 роки.
  4. Про план роботи селищної ради на 2018 рік.
  5. Про затвердження бюджету Деснянської селищної ради на 2018рік.
  6. Про встановлення ліміту споживання енергоносіїв у фізичних обсягах по кожній бюджетній установі на 2018 рік.
  7. Про встановлення вартості харчування в дошкільних закладах Деснянської селищної ради та затвердження Порядку встановлення плати за перебування дітей у комунальних дошкільних навчальних закладах на 2018 рік.
  1. Про розгляд листа директора ПрАТ «Козелецьке автотранспортне підприємство 17440» О.В. Козлачкова.?
  2. Про передачу майна, що передається на праві господарського відання до КЗ «Деснянський центр первинної медико- санітарної допомоги «Деснянської селищної ради.
  3. Про створення комунального закладу « Регіональний ландшафтний парк «Міжріченський»?
  4. Про затвердження розпоряджень селищного голови.
  5. Про розгляд заяви Мартіросова І.Л.
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель в селі Отрохи по вул. Шевченка,!.
  7. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель Косачівської загальноосвітньої школи І - III ступенів Деснянської селищної ради Чернігівської області в с. Косачівкд по вул. Шевченка, буд.21.

 

  1. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель Тужарської загальноосвітньої школи І - II ступенів Деснянської селищної ради в с. Ту жар повул. Шевченка. 48.
  2. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель Морівської загальноосвітньої школи І -III ступенів Деснянської селищної ради Чернігівської області в с. Морівськ по вул. П. Хонича,29.
  3. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель Морівської сільської лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини комунального закладу « Деснянський центр первинної медико - санітарної допомоги» Деснянської селищної ради в с. Морівськ по вул. І. Муром ця, буд.68а.
  4. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель фельдшерського пункту с. Отрохи комунального закладу « Деснянський центр первинної медико - санітарної допомоги» Десняської селищної ради в с. Отрохи по вул. Центральній ( ІіДорса), 13а.
  5. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування адміністративної будівлі деснянської селищної ради в с. Морівськ по вул. Мольченка А., буд.2.
  6. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення)меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно - просвітницького обслуговування Будинку культури с. Морівськ Деснянської селищної ради.
  7. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно — просвітницького обслуговування сільського клубу с. Рудня Деснянської селищної ради).
  8. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель фельдшерського пункту с. Короп`є комунального закладу « Деснянський центр первинної медико - санітарної допомоги» Деснянської селищної ради в с. Короп’є по вул. Центральній, 89.
  1. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та закладів культури фельдшерського пункту с. Лошакова Гута комунального закладу « Деснянський центр первинної медико - санітарної допомоги» Деснянської селищної ради в с. Лошакова Гута, вул. Остерська,7а.
  2. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я Косачівської сільської лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини комунального закладу « Деснянський центр первинної медико - санітарної допомоги» Деснянської селищної ради.
  3. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно - просвітницького обслуговування Будинку культури с. Ту жар Деснянської селищної ради.
  4. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно - просвітницького обслуговування клубу с. Косачівка Деснянської селищної ради.
  5. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно —просвітницького обслуговування клубу с. Лошакова Гута Деснянської селищної ради.
  1. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно — просвітницького обслуговування бібліотеки с. Косачівка Деснянської селищної ради.
  1. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування адміністративної будівлі Деснянської селищної ради в с. Косачівка по вул. Миру,( 8 Березня),2.
  2. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель Будинку культури с. Короп’є Деснянської селищної ради в с. Короп’є по вул. Центральній,55.
  3. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель адміністративної будівлі Деснянської селищної ради в с. Короп’є по вул. Центральній ,87
  4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється з «ведення особистого підсобного господарства» на « будівництво та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд» Дяченку М.В.
  5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки безоплатно у власність для індивідуального садівництва Савочки Є.Є.
  6. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для індивідуального садівництва Симоненко О.Л.
  7. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства Музиці Н.П.
  8. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства Жовнеру О.Д.
  9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Веселову С.В., Царук Г.М.
  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Мамаеву О.В.

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд Корольову В.З.Дарук Г.Д.,Незамай В.М.,Киченку А.П., Г.Д. Якименко.
  2. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення особистого селянського господарства Мартиненко Т.П.
  3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки безоплатно у власність для індивідуального садівництва Зонь Л.В., Рак С.В., Красник В.В., Коваленку В.М.
  4. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі Кореневу 1.1.
  5. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації основних підсобник і допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості Мартіросову І.Л.
  6. Про внесення змін до п.іпп.1.1. рішення 16 сесії 7 скликання Деснянської селищної ради від 08.08.2017 року в частині зміни назви вулиці в с. Морівськ з вулиці Щорса на вулицю Соборна та затвердити технічну документацію із землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд Савон Г.Д.
  7. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі ФОГІ ІІєшко Ж.М.
  8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки безоплатно у власність для індивідуального садівництва Слободяшок Ю.В.
  9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки безоплатно у власність для індивідуального садівництва Кіменко О.І., Кіменко Л.Л.
  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд Осталецькій Г.І.
  2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється з «ведення особистого підсобного господарства» на « для індивідуального садівництва» Плужніковій Л.М.
  3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Ільющенко Н.М.
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд Мишку М.Д., Верченко Л.В., Бражнику П.Ф., Федорченку О.М.,Цимбаліст Н.М.
  5. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства Мальцеву В.І.
  6. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства Шевченку О.С.
  7. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для індивідуального садівництва Морозу М.В.
  8. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для індивідуального садівництва Лисенку О.І., Кириловичу Л.Л.
  9. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для індивідуального садівництва Красногор В.М., Кирилович С.П.
  10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється з «ведення особистого підсобного господарства» на « для індивідуального садівництва» ДженковуС.В.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь