Про скликання   позачергової  тринадцятої сесії селищної ради сьомого скликання  

Дата: 22.03.2017 14:22
Кількість переглядів: 591

30 березня 2017 року о 10.00 відбудеться позачергової тринадцятої сесії селищної ради сьомого скликання  в приміщенні актового залу Деснянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів

 

                     У К Р А Ї Н А                      

ДЕСНЯНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

20.03.2017  р.                                    смт. Десна                                    № 23

 

Про скликання  

позачергової                                                                                                           

тринадцятої сесії селищної ради

сьомого скликання  

 

  1. Згідно  ст. 46  Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні ”  скликати позачергову тринадцяту сесію селищної ради 7 скликання  30  березня 2017 року о 10.00  в актовому залі Деснянської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
  2. На розгляд сесії виносяться наступні питання:

2.1. Про внесення змін до складу комітету з конкурсних торгів.

2.2. Про затвердження Програми попередження дитячої безпритульності та бездоглядності, розвитку сімейних форм виховання дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, на території Деснянської селищної ради на 2017 – 2021 роки.

2.3. Про надання матеріальної  допомоги мешканцям громади.

2.4. Про внесення змін до штатного розпису Деснянської селищної ради.

2.5. Про розгляд листа голови правління ПАТ «Козелецьке АТП-17440» В.Д. Бодні.

2.6. Про внесення змін до Положення про відділ освіти Деснянської селищної ради.

2.7. Про внесення змін до рішення 7 сесії 7 скликання від 29.06.2016 року «Про встановлення та затвердження місцевих податків і зборів на території Деснянської селищної ради».

2.8. Про затвердження Програми «Збільшення статутного капіталу Комунальному підприємству «Міжріччя» Деснянської селищної ради  на 2017 рік.

2.9. Про виділення коштів на реалізацію обласної Програми боротьби з онкологічними захворюваннями на 2017-2021 роки.

2.10. Про розгляд звернення в.о. начальника управління Держпродспоживслужби в Козелецькому районі П.І. Приходьона.

2.11.Про розгляд листа начальника управління соціального захисту населення Козелецької районної державної адміністрації В.М. Луговської.

2.12. Про затвердження Положення про координаційну раду з питань національно – патріотичного виховання при Деснянській селищній раді.

2.13. Про передачу в господарське відання Комунального закладу «Деснянський центр первинної медико – санітарної допомоги» офісної техніки.

2.14. Про затвердження Положення про порядок списання та передачі майна, що належить до спільної власності територіальної громади Деснянської селищної ради.

2.15. Про розгляд листа голови районної державної адміністрації Шведа В.І.

2.16. Про розгляд листа головного лікаря Комунального закладу Козелецької районної ради «Козелецький районний центр первинної медико – санітарної допомоги» І.М. Кондратьєвої.

2.17. Про  розгляд листа головного лікаря Комунального закладу «Деснянський центр первинної медико – санітарної допомоги» Деснянської селищної ради Кузьмин Л.Л.

2.18. Про реорганізацію Деснянської гімназії та Деснянської ЗОШ І – ІІІ ступенів Деснянської селищної ради з метою створення Деснянського НВК та позашкільного навчального закладу.

2.19. Про виділення коштів та заключення договору для придбання дитячих    майданчиків.

2.20.Про відмову від земельних ділянок та прийняття до земель запасу Деснянської селищної ради земельних ділянок в селі Рудня.

2.21. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства Ільющенко Н.М., Дерлеменко О.М.

2.22.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Андрущенку К.П.

2.23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва Андрієнку Ю.О.

2.24. Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Берлогу М.П., Берлогу Д.М., Терещенко В.Л.

2.25.Про надання дозволу на розробку землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних, допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості Мартіросову І.Л.

2.26.Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства Музиці О.І.

2.27. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою та надання земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства Кохан М.В., Кохан – Донець О.В., Туболець Г.Л.

2.28. Про відмову в наданні дозволу на проведення експертно – грошової оцінки земельних ділянок Папоновій Л.М.

2.29.Різне.

 

Селищний голова                                       Ю.В. Осташевський

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь