Громада – дітям

Дата: 08.08.2017 15:00
Кількість переглядів: 1116

Відділ освіти Деснянської селищної ради

Фото без опису

             Розвиток творчих здібностей, створення умов для інтелектуального, духовного та фізичного розвитку дітей та молоді – це головні завдання «Єдиного освітнього простору» - освітньої стратегії Деснянської громади. Стратегія передбачає створення рівних можливостей та умов для навчання та виховання дітей.

Відповідно до рішення тринадцятої сесії сьомого скликання Деснянської селищної ради «Про реорганізацію Деснянської гімназії та Деснянської ЗОШ І-ІІІ ступенів Деснянської селищної ради з метою створення Деснянського НВК та позашкільного навчального закладу»      від 30 березня 2017 року Деснянська гімназія Деснянської селищної ради Чернігівської області та Деснянська ЗОШ І-ІІІ ступенів Деснянської селищної ради Чернігівської області реорганізовані шляхом злиття у Деснянський навчально-виховний комплекс «Гімназія – загальноосвітня школа І ступеня».  В Деснянській ОТГ створюється потужний навчальний заклад, пріоритетом роботи якого є надання якісних освітніх послуг, профільне навчання та соціалізація учнів, що живуть на далекій відстані від адміністративного центру громади.

      З метою підтримки обдарованих, творчих дітей та молоді в громаді створений Деснянський позашкільний навчальний заклад «Центр творчості дітей та юнацтва». Позашкільна освіта стає доступною для усіх дітей Деснянської громади, незалежно від місця проживання! Відкриття Центру дає можливість безперервного розвитку творчої особистості, залучення до позашкільної освіти дітей дошкільного віку, зміцнення матеріально-технічної бази улюблених гуртків та секцій.

    Фото без опису Вітаємо з призначенням на посаду директора Деснянського НВК Римарєва Костянтина Євгенійович та Миронову Лідію Миколаївну з призначенням на посаду керівника Деснянського позашкільного закладу «Центр творчості дітей та юнацтва».Фото без опису

    Відділ освіти Деснянської селищної ради висловлює подяку Голові громади  - Юрію Валентиновичу Осташевському, адміністративному апарату селищної ради, депутатському корпусу, небайдужим педагогам та батькам за перші кроки у створенні «Єдиного освітнього простору» Деснянської ОТГ. Найкраще в громаді – дітям!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь