Гра «Сокіл» («Джура») - 2017

Дата: 06.05.2017 15:29
Кількість переглядів: 946

   5 травня 2017 року у смт Десна відбувся І (об’єднаної громади) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). 
   Захід розпочався урочистою частиною, під час якої вишикувані рої усіх загальноосвітніх навчальних закладів громади отримали настанови, почули найщиріші побажання від селищного голови Юрія Валентиновича Осташевського та начальника відділу освіти Раїси Василівни Левосюк. 
І етап Гри стартував відповідно до маршрутних листів, які отримали команди. На юних джур чекали такі етапи: «Розбирання – складання АК», «Спорядження магазину патронами», «Захист від зброї масового враження», «Стрільба з пневматичної гвинтівки», «Надання першої долікарської допомоги», «Облаштування табору».
  День для усіх видався нелегким і водночас сповненим несподіванок і нових відкриттів. Школярі вдосконалили свої знання та практичні навички, весело та цікаво провели час та знайшли нових друзів.
Голова Деснянської громади Юрій Валентинович Осташевський привітав переможців І (ОТГ) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – рій «Десна» Деснянської загальноосвітньої школи та вручив команді нове спорядження: намети, спальники, карімати та інше.
    Начальник відділу освіти Раїса Василівна Левосюк та полковник запасу, ветеран війни в Афганістані, учитель предмета «Захист Вітчизни» Деснянської школи Микола Сергійович Коновал вручили персональні подяки кращим джурам.
    По завершенню урочистої частини Гри на всіх чекала смачна козацька каша.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь