Про скликання   чергової  двадцятої сесії селищної  ради сьомого скликання 

Дата: 04.04.2018 11:26
Кількість переглядів: 492

           

        У К Р А Ї Н А

         ДЕСНЯНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

         Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

         02.04.2018  р.                                                                                   смт. Десна                                                                               №  39

 

        Про скликання   чергової 

        двадцятої сесії селищної 

        ради сьомого скликання  

 

  1.   Згідно  ст. 46  Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні ”  скликати  чергову двадцяту сесію селищної ради  7 скликання  12 квітня 2018 року о 10.00 в актовому залі Деснянського НВК.
  2. На розгляд сесії виносяться наступні питання станом на 02.04.2018 рік:  
  3. Про виконання селищного бюджету за І квартал 2018 року.
  4. Про роботу дільничних інспекторів щодо попередження правопорушень серед мешканців громади.

2. 3.  Про затвердження Статуту та штатного розпису комунального закладу                «Остерська міська лікарня» Остерської міської ради та Деснянської селищної ради.

2. 4.  Про Типові правила благоустрою території населеного пункту.

2. 5. Про затвердження Програми «Організація харчування у закладах загальної середньої освіти Деснянської селищної ради на 2018 -2020 рік»

2.6.  Про затвердження Програми фінансування громадських організацій з догляду за одинокими, людьми и похилого віку та іншими особами, які через свої фізичні,матеріальні чи інші особливості потребують соціальної підтримки та піклування по Деснянській селищній раді на 2018 рік.

2.7.  Про припинення шляхом перетворення комунального закладу                                         « Деснянський центр первинної медико – санітарної допомоги» Деснянської селищної ради в комунальне некомерційне підприємство                          « Деснянський центр первинної медико –санітарної допомоги» Деснянської селищної ради.

2.8.  Про внесення змін до Програми безоплатного забезпечення ліками дітей, хворих на первинний ( вроджений) імунодефіцит на 2018 рік, затвердженої рішенням дев’ятнадцятої сесії сьомого скликання Деснянської селищної ради від 12.02.2018 року та Програми про співпрацю « Безпечна громада», затвердженої рішенням вісімнадцятої сесії сьомого скликання від 18.12.2017 року.

2.9.  Про розгляд листа першого заступника голови  Чернігівської обласної ради В.В. Мельничука.

2.10. Про розгляд листів заступника голови Чернігівської обласної державної адміністрації Н.А. Романової та голови постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах учасників АТО М.П.  Дейкуна.

2.11. Про виділення дизельного пального для заправлення БАТу для приведення  гарнізонного сміттєзвалища  до належного санітарного стану.

2.12.Про створення освітнього округу Деснянської селищної ради, опорного закладу та його філій.

2.13.Про внесення змін до Програми підтримки військових частин Збройних Сил України, які розташовані на території смт. Десна на 2018 рік.

2.14. Про дострокове припинення повноважень депутата селищної ради сьомого скликання  Йосипенка М.С.

2.15. Про внесення змін до складу постійної комісії селищної ради з питань бюджету, фінансів, планування соціально – економічного розвитку  громади.

2.16. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для індивідуального садівництва Лепесі Л.М., Лепесі І.І., Какамі М.М.

2.17.Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність для ведення особистого селянського господарства Бражник С.М., Петренко С.В.

2.18.Про затвердження технічної документації із землеустрою та надання земельної ділянки  безоплатно у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд Корольову А.П., Бойправу П.В., Сагайдак С.Л., Павлюк С.В.

2.19.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Бойправ О.М., Басік Н.С., Басіку М.М., Христосенку С.М.

2.20.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  приватної власності, цільове призначення якої змінюється з «ведення особистого селянського господарства» на « будівництво та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд» Онищенку Р.М.

2.21.Про скасування рішення вісімнадцятої сесії сьомого скликання Деснянської селищної ради від 18.12.2017 року « Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі Коренєву І.І.»

2.22.Про розірвання договору особистого земельного сервітуту за взаємною згодою сторін.

2.23.Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою про встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі( на місцевості) Коренєву І.І.

2.24.Про розірвання договору особистого земельного сервітуту за взаємною згодою сторін.

2.25. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою про встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) Коренєву І.І.

2.26.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду Остерському споживчому товариству в с. Тужар по вул. Молодіжна,60.

2.27. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду Остерському споживчому товариству в с. Косачівка по вул. 1 травня ,76б.

2.28. Про погодження передачі земельної ділянки в оренду на 49 років для  товарного сільськогосподарського виробництва ТОВ «КОРОП  Є».

2.29. Різне.

 

        Селищний голова                                                                                                                                         Ю.В. Осташевський


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь