Новий напрям роботи інституту

Дата: 19.04.2018 09:38
Кількість переглядів: 565

12 квітня 2018 року о 09.30 годин на базі Деснянського НВК «Гімназія – загальноосвітня школа І ступеня» відбувся семінар-практикум для учнів 11 класів Деснянської громади “Поради здобувачам повної загальної освіти щодо успішного складання ЗНО – 2018 з української мови та літератури, історії України”.

Із наближенням часу проходження ЗНО до Деснянського НВК завітали викладачі ЧОІППО імені К.Д. Ушинського: Мокрогуз Олександр Петрович – кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри суспільних дисциплін та методики їх викладання, Молочко Світлана  Рашитівна – старший  викладач кафедри філологічних дисциплін та методики їх викладання, які провели для випускників Деснянської громади практичні заняття з підготовки до ЗНО з історії України та української мови і літератури.

На зустрічі були присутні 55 старшокласників та вчителі Деснянської громади. Варто зазначити, що така зустріч учнів і викладачів інституту щодо ЗНО була організована вперше в області і є певною новацією.

Спілкування у формі семінару-практикуму було дуже корисним для учнів і вчителів, оскільки дало можливість систематизувати вже набуті знання і звернути увагу на деякі секрети, приховані у змісті ЗНО. Велика кількість запитань і обговорення по закінченню зустрічі продемонстрували, що такий вид допомоги освітянам з боку інституту конче потрібний.

Ця зустріч засвідчила спільну зацікавленість науковців і учнів у досягненні результату і безперечно, допоможе одинадцятикласникам  успішно скласти зовнішнє незалежне оцінювання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь