У Козельці стартував турнір пам’яті Євгенія Лоскота

Дата: 13.05.2018 07:52
Кількість переглядів: 552

                                                                   У Козельці стартував турнір пам’яті Євгенія Лоскота
Третій рік поспіль у Козельці проводиться турнір з більярду пам’яті Героя України Євгенія Лоскота з Десни, який одразу з Майдану пішов захищати Українську державу від російської агресії на східних рубежах нашої держави, де й загинув, підірвавшись на гранаті, щоб не потрапити до ворожого полону… 
Рідні, друзі, знайомі, однопартійці-свободівці вважають справою честі щороку проводити турнір пам’яті Героя, а один із кубків змагань за усталеною традицією вручають сину Євгенія Лоскота Тарасику на знак великої шани й поваги до мужнього вчинку його тата, ім’я якого відоме усій Україні. А одна із вулиць Козельця названа прізвищем Героя. 
Цьогорічний турнір зібрав дев’ятьох кращих спортсменів Козелецького району, які вибороли право змагатися, пройшовши крізь сито відбіркових поєдинків. Спонсором заходу виступила Деснянська селищна рада, очільник якої Юрій Осташевський всіляко підтримує подібні спортивні заходи і словом, і ділом. 
Як відзначив голова федерації більярдного спорту Козелецького району Вячеслав Закревський, за місяць відбудеться ще один турнір пам’яті Євгенія Лоскота, в якому змагатимуться лише чемпіони попередніх років з цього захоплюючого виду спорту. За його словами, цей турнір називатиметься Кубок чемпіонів Козелецького району і проходитиме в атмосфері цікавої і безкомпромісної боротьби. 
Звертаючись до учасників турніру з привітальним словом, заступник голови федерації більярдного спорту Козелецького району, депутат Деснянської селищної ради, товариш Євгенія Лоскота Сергій Дроб’язко наголосив на важливості вшанування пам’яті Євгенія Лоскота, який віддав своє життя за свободу й незалежність України. «Такі, як Євгеній, - зазначив промовець, - завжди будуть взірцем для усіх нас, а найголовніше – для підростаючого покоління, як потрібно любити свою Вітчизну, як, не задумуючись, йти за рідну землю на вірну смерть». 
Принагідно Сергій Дроб’язко подякував Деснянському селищному голові Юрію Валентиновичу Осташевському за те, що той не лише заохочує молодь, людей старшого покоління до ведення здорового способу життя й заняття фізкультурою і спортом, але й допомагає організовувати й проводити різні змагання, турніри, матчі, поєдинки і таке інше. А це, за словами депутата, є свідченням стратегічного бачення розвитку територіальної громади, яка успішно розвивається, долаючи тимчасові труднощі.

                                                                                                                                                                              Автор Ігор Сенченко

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь