До уваги роботодавців!  Пенсійний фонд пропонує одержувати довідки не виходячи з власного офісу. Віднині процедура отримання необхідних відомостей значно спрощується.

Дата: 05.12.2018 11:53
Кількість переглядів: 376

На веб-порталі Пенсійного фонду України роботодавці можуть брати інформацію для розрахунку суми виплати лікарняних для своїх працівників.

Первинні дані для розрахунку страхового стажу та розміру заробітної плати раніше надавали самі працівники, для цього вони звертались до управлінь Пенсійного фонду за довідками. Тепер процедура отримання необхідних відомостей значно спрощується.

Як повідомив начальник головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Юрій Юрченко, роботодавці мають можливість одержати інформацію для розрахунку суми виплати за час тимчасової непрацездатності працівника (лікарняні), зареєструвавшись на веб-порталі Пенсійного фонду України, де функціонує кабінет страхувальника (роботодавця).

Увійти до кабінету роботодавець може через електронний цифровий підпис (ЕЦП). З інструкцією щодо реєстрації на веб-порталі та входу в особистий кабінет за допомогою ЕЦП можна ознайомитись на сайті за посиланням – https://portal.pfu.gov.ua в інформаційному полі головного меню «Як зареєструватися»  (https://portal.pfu.gov.ua/sidebar/Templates/HowToReg).

Нагадаємо, що раніше Пенсійний фонд України запровадив сервіс СМС-інформування для застрахованих осіб та пенсіонерів. Також через веб-портал електронних послуг стало можливо отримати довідки, достовірність яких підтверджується QR-кодом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь