Завдяки платникам Чернігівщини бюджети отримали 7,5 млрд грн податків, зборів та єдиного внеску

Дата: 18.07.2019 11:49
Кількість переглядів: 358

Протягом першого півріччя до бюджетів усіх рівнів платниками Чернігівщини сплачено понад 5 млрд грн податків і зборів. Про це повідомляють у Головному управлінні ДФС у Чернігівській області.  

До державного бюджету перераховано 2,4 млрд гривень, що перевищує минулорічні надходження на 8 відс. або на 190 млн гривень. Це відбулося в основному за рахунок зростання на 26 відс. сплати податку на додану вартість та на 18 відс. - податку на доходи фізичних осіб і військового збору.

До місцевих бюджетів усіх рівнів сплачено більше 2,7 млрд гривень. У порівнянні з минулим роком надходження зросли майже на 20 відсотків. Приріст сплачених сум спостерігається по всіх бюджетоформуючих  податках: податку на доходи фізичних осіб – на 19,6 відс. (+283  млн грн), податку на майно – на 28 відс. (+93 млн грн), єдиному податку з підприємницької діяльності – на 19 відс. (+56,9 млн грн), рентній платі за користування природними ресурсами – на 16 відс. (+9,9 млн гривень).

Свідома громадянська позиція платників забезпечила виконання в цілому по області майже на 106 відс. (+150,3 млн грн) затверджених місцевими радами доходів бюджетів громад в частині надходження податків і зборів.

Крім того, платниками Чернігівщини сплачено майже 2,3 млрд грн єдиного внеску на загальнодержавне обов’язкове соціальне страхування. Минулорічний рівень перевищено на 18 відс. або на 361 млн гривень.

        Сектор комунікацій ГУ ДФС у Чернігівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь