Програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2017-2020 роки

Дата: 19.09.2019 14:50
Кількість переглядів: 264

З метою підтримки місцевих товаровиробників, до обласної Програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2017-2020 роки, затвердженої рішенням сьомої сесії Чернігівської обласної ради сьомого скликання
 від 20.12.2016 № 6-7/VII (із змінами і доповненнями) (далі – Програма), було внесено зміни, а саме: доповнено розділом 4.6. «Підтримка місцевих товаровиробників» та затверджено Порядок часткового відшкодування витрат підприємств області на участь у виставково-ярмаркових заходах на національному та міжнародному рівнях (додаток 3 до Програми).

Для отримання часткового відшкодування у межах бюджетного року підприємство за фактом участі у виставково-ярмарковому заході подає Департаменту економічного розвитку обласної державної адміністрації документи протягом 30 (тридцяти) календарних днів.

Часткове відшкодування надається підприємству як фінансова підтримка на безповоротній основі один раз на відповідний календарний рік.

Розмір часткового відшкодування становить 30 % від фактичних витрат, але в обсягах не більше 50,0 тис. грн. у разі очної участі та не більше 5,0 тис. грн. у разі  заочної участі у виставці.

Більш детально з умовами Порядку надання часткового відшкодування можна ознайомитись на офіційному вебсайті Чернігівської обласної державної адміністрації: в рубриці «Чернігівщина, купуй рідне» за посиланням: http://cg.gov.ua/index.php?id=28637&tp=1 та в рубриці «Обласні програми».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь