Чорний піар

Дата: 13.02.2020 14:40
Кількість переглядів: 772

Інформація для роздуму!

Чорний піар - це піар, націлений на дискредитацію конкурента. Причому способи дискредитації можуть бути різними - законними й незаконними, але саме дискредитація є основним показником "чорності" піаркампанії незалежно від того, наскільки наведена інформація відповідає істині. Навмисно перекручена, неправдива інформація з метою заплямувати опонента - також чорний піар. Зазвичай його використовують, коли не вистачає реальних аргументів.

Пропозиція!

Якщо наведені протизаконні дії мають місце бути – звернутися до відповідних органів з вимогою провести перевірку та оприлюднити результати перевірки.

 

БРЕХНЯ: ПРОКОПЕНКО Т.В. - отвечает за легализацию и документальное сопровождение всех сделок через тендерный комитет, закупок проведенных без тендера и документальное грамотное сокрытия финансовых махинаций. Суть схем разная, но одна - завышение стоимости товаров и услуг с целью получения "отката".

ПРАВДА: Тендерний комітет - службові (посадові) особи замовника (Деснянської селищної ради), призначені відповідальними за організацію та проведення процедур закупівлі згідно з Законом.

Склад комітету, зміни до складу та положення про нього затверджуються рішенням сесії Деснянської селищної ради. До складу комітету входять не менше п’яти осіб. Рішення тендерного комітету – це колегіальне рішення і не може бути прийнято одноосібно головою тендерного комітету.

 

 

БРЕХНЯ: САВЧУК В.Н. - фактический казначей банды, единственный из многочисленной когорты бухгалтеров поссовета, которому доверено бухгалтерскую проводку документации по тендерам и крупным закупкам. Тот факт, что даже ее официальная зарплата выше чем у ее непосредственного начальника- уже говорит о многом. Депутат поссовета.

САВЧУК М.В. - депутат поссовета, председатель депутатской комиссии по земельным вопросам. Как-то та к само-собой получилось, что будучи председателем депутатской комиссии на общественных началах (безплатно) - он незаметно стал штатным ведущим специалистом земельного отдела с официального зарплатой в 21 142 грн. ежемесячно, что, традиционно, выше чем у начальника отдела.

ПРАВДА: Савчук Валентина Миколаївна працює на посаді провідного спеціаліста бухгалтерського відділу Деснянської селищної ради, її посадові обов’язки  ніякого відношення до «бухгалтерской проводки документации по тендерам и крупным закупкам» не мають. Щодо заробітної плати Савчук В.М. та Савчука М.В.: оклади посадових осіб та  службовців Деснянської селищної ради передбачені  Постановою КМУ №268 від 09 березня 2006 року «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, суддів та інших органів» .Також цією постановою встановлено надбавки за вислугу років. У Савчук В.М. стаж державної служби 18 років, що відповідає 25 % доплати, яка нараховується з посадового окладу + ранг, а Савчук Микола Володимирович, провідний спеціаліст відділу земельних відносин, архітектури,  містобудування, має стаж державної служби 41 рік, що відповідає 40 % доплати, а так як начальники, бухгалтерського відділу та відділу земельних відносин, архітектури, містобудування не мають такого стажу роботи в державних органах то відповідних доплат не отримують і тому заробітна плата має таку різницю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь