Виконавчий комітет Деснянської селищної ради оголошує про огляд-конкурс на кращий благоустрій території майданчику для збирання побутового сміття розташованого на території парку Деснянської селищної ради

Дата: 18.06.2020 14:40
Кількість переглядів: 1145

Виконавчий комітет Деснянської селищної ради оголошує про огляд-конкурс на кращий благоустрій території майданчику для збирання побутового сміття розташованого на території парку Деснянської селищної ради.

Запрошуємо підприємства, установи, організації (незалежно від форм власності), навчальні заклади та медичні установи, приватних підприємців та всі кому не байдужий благоустрій селища долучитись до участі в конкурсі.

Бажаючі взяти участь в огляді-конкурсі подають з 22 червня 2020 року по 22 липня 2020 року заявки на участь у письмовій формі довільного змісту із зазначенням:

- прізвища, імені, по батькові учасника конкурсу;

- контактних телефонів;

- згоди на обробку персональних даних.

у відділ організаційно-кадрової роботи та зв'язків з громадськістю виконавчого комітету Деснянської селищної ради за адресою: смт.Десна, вул. Ювілейна, 1а, тел.: 46-290, e-mail: desnaselrada@ukr.net.

До заявки додаються графічні матеріали на будь-якому носії ( в цифровому форматі на СD-дисках, флеш-картах, на e-mail: desnaselrada@ukr.net тощо).

Для підведення підсумків конкурсу та визначення переможців створюється спеціальна конкурсна комісія. Основною формою роботи комісії є засідання. Комісія проводить огляд проектів, в період з 24 липня по 21 серпня 2020 року.

Переможця конкурсу, який буде визначені конкурсною комісією, чекають цінний приз і грамота. Нагородження переможця конкурсу відбудеться 31 серпня. Результати конкурсу на кращий проект-рішення благоустрою паркової зони, будуть оприлюднені на сайті Деснянської селищної ради.

 

Умови проведення конкурсу затверджені розпорядженням селищного голови Деснянської селищної ради від 18.06.2020 року №­­­110 «Про пілотний огляд-конкурс на кращий благоустрій території майданчику для збирання побутового сміття розташованого на території парку Деснянської селищної ради» та розміщені на офіційному сайті Деснянської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь