Маніпуляція болючою темою (предвиборчі обіцянки)

Дата: 12.08.2020 14:44
Кількість переглядів: 1997

    Шановні мешканці та майбутні кандидати на посаду селищного голови Деснянської селищної ради. Припиніть маніпулювати одним з болючих питань в нашому селищі, зокрема, щодо приватизації квартир в смт. Десна.

    На адресу Деснянської селищної ради надійшла відповідь Командира 169 Навчального центру щодо передачі житлових фондів військового майна смт. Десна в комунальну власність Деснянської селищної ради.

    У відповіді зазначено, що згідно телеграми Командувача Сухопутних військ Збройних Сил України у Генеральному штабі Збройних Сил України опрацьовано перелік закритих військових містечок, які мають у своєму складі житловий фонд, який не підлягає передачі органам місцевого самоврядування та приватизуватися.

    З огляду на зазначене, МО України вважає неможливою та недоцільною  передачу зазначених фондів в комунальну власність Деснянської селищної ради. І тому, доки в Кабінеті Міністрів України не буде прийняте рішення про передачу містечка – приватизація житла  для мешканців буде НЕ МОЖЛИВА.

    В свою чергу Деснянська селищна рада готова прийняти житловий фонд в комунальну власність, про що свідчать прийняті рішення ради 7 скликання 14, 29 та 44 сесії «Про надання згоди на прийняття житлового фонду в комунальну власність Деснянської селищної ради».

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь