"40 років натхнення"

Дата: 01.05.2017 17:36
Кількість переглядів: 928

                                     Фото без опису

    28 квітня в Гарнізонному будинку офіцерів відзначили 40-річний ювілей Деснянської дитячої музичної школи.

 З щирими вітання, квітами і подарунками прийшли привітати школу голова Деснянської селищної ради, завідувач сектору культури, туризму, спорту та зв’язків з громадскістю, начальник відділу освіти, керівники навчальних закладів, випускники, учні,  друзі та всі хто небайдужий до її  величності музики.

 Розпочала свято директор школи Редковець С.І., яка розповіла присутнім про історію школи, досягнення. перемоги викладачів та учнів. Під бурхливі оплески присутніх почесними грамотами були нагороджені учні школи – переможці різноманітних мистецьких фестивалів та конкурсів.

 З вітальними словами виступили запрошені  поважні гості. Голова Деснянської селищної ради Осташевський Ю.В. відзначив плідну працю колективу школи, досягнення учнів. Зазначивши, що сьогодні школа продовжує розвиватись і виходить на рівень високорозвиненої скарбниці мистецтва.  Вручив цінні подарунки: ноутбук, який так потрібен для покращення навчального процесу та баян для поповнення школи новими музичними інструментами.

                         Фото без опису

  Віншувала щирими словами присутніх Шурубура І.В. завідувач сектору культури, туризму, спорту та зв’язків з громадскістю. З гордістю вона відгукнулась про керівництво, педагогічний колектив, учнів музичної школи. Побажала професійного зросту, удачі у всіх справах.

                              Фото без опису

  Зі словами подяки за творчу працю, високий професіоналізм та особистий внесок у справу навчання та виховання підростаючого покоління звернулися до педагогічного колективу навчального закладу начальник відділу освіти Левосюк Р.В..

   Оригінальні поздоровлення ювілярам висловили гості- колеги:  директор  Деснянської гімназії Римарєв К.Є., директор Деснянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Миронова Л.М. та багато інших.

                                 Фото без опису

  І безумовно, незабутнім подарунком для всіх  став святковий концерт. Вихованці школи, вчителі підготували чудову концертну програму, яка показала напрямки і стилі в яких працює школа.

 Тож ще раз вітаємо нашу музичну школу з ювілеєм і бажаємо творчих досягнень, натхнення, наполегливості, талановитих учнів, котрі прославляють рідний край на теренах не лише області, а й України.

 Словом, Деснянська дитяча музична школа і святкує, і працює!

                               Фото без опису

                               Фото без опису

                               Фото без опису

                               Фото без опису

                               Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь