Урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та Прапора Європейського Союзу

Дата: 11.05.2017 18:32
Кількість переглядів: 742

     

11 травня 2017 року О 12.00  з нагоди ухвалення Радою Міністрів Європейського Союзу рішення про скасування візових вимог для громадян України та відзначення Дня Європи у Десні відбулась урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та Прапора Європейського Союзу.

   На заході були присутні: голова Деснянської об’єднаної громади - Осташевський Юрій Валентинович, секретар Деснянської селищної ради - Рудь Ніна Анатоліївна, заступник начальника відділу по роботі з особовим складом військової частини А0665 – Сагайдак Олександр Олександрович, заступник селищного голови– Прокопенко Тетяна Валеріївна, керівники структурних підрозділів Деснянської селищної ради, керівники загальноосвітніх навчальних закладів, рідні загиблих учасників АТО, учні та педагоги Деснянської гімназії та Деснянської загальноосвітньої школи.

  Почесне право підняти прапори було надано:  голові Деснянської громади - Осташевському Юрію Валентиновичу; синові загиблого героя, захисника Луганського аеропорту Лоскота Євгена Олександровича - Лоскоту Тарасу учню 1-В класу Деснянської загальноосвітньої школи; доньці загиблого героя, захисника територіальної цілісності України Музики Романа Петровича, – Музиці Вероніці,  учениці 2- А класу Деснянської загальноосвітньої школи ; багаторазовій призерці та переможниці ІІІ та ІV етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад та конкурсів, голові Деснянської молодіжної ради – Богомоловій Анастасії, учениці 10 класу Деснянської гімназії та призеру ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад – Білецькому Денису, учню 11 -А класу Деснянської гімназії. Голова Деснянської ОТГ Юрій Осташевський у своєму виступі зазначив: «Останні три роки ми – українці захищаємо не лише Батьківщину, а й європейські цінності. За це поклали своє життя Герої Небесної Сотні, незалежність і європейський вибір зараз відстоюють хлопці на Сході України. Впевнений, нас не зупинити і ми крок за кроком наближаємось до Європейського Союзу"


 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь