Зустріч в Деснянській громаді з головами сільських рад Прилуцького району

Дата: 14.07.2016 19:58
Кількість переглядів: 720

Фото без опису

14 липня 2016 року в Деснянській громаді відбулась зустріч голів сільських рад Прилуцького району Чернігівської області на чолі з головою Прилуцької райдержадміністрації Ковтун В.М., головою районної ради Маликовим В.І.,  з представниками Деснянської селищної ради об’єднаної територіальної громади.

  У зустрічі взяли участь виконавчий директор Чернігівського регіонального відділення Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад Грозенко І.В., голова Деснянської селищної ради Осташевський Ю.В., секретар селищної ради Рудь Н.А., начальник відділу освіти Левосюк Р.В., старости сіл Дяченко М.В., Дикуха М.І.. Савченко С.В..

 До присутніх звернулась Грозенко І.В. та пояснила важливість формування територіальних громад, а також зауважила, що лише в економічно спроможній об’єднаній громаді можливе краще життя.

Осташевський Ю.В. надав роз’яснення щодо перспектив розвитку об’єднаних територіальних громад регіону в контексті децентралізації влади та алгоритму вирішення проблем громад у фінансовій, освітній, медичній та культурній галузях на прикладі Деснянської об’єднаної територіальної громади. Зазначив, що такі адміністративно-територіальні реформи по об’єднанню громад вже давно відбулись в таких країнах, як Латвія та Польща. І завдяки цим змінам там значно підвищився рівень життя громадян.

 Під час виступу старост стало зрозуміло, що саме децентралізація передбачає створення фінансово незалежних громад, які можуть самостійно і на належному рівні утримувати дитячі садочки, навчальні заклади, амбулаторії, будинки культури і спорту.

По закінченню зустрічі голови сільських рад Прилуцького району Чернігівської області спільно з головою Прилуцької райдержадміністрації Ковтун В.М. та головою районної ради Маликовим В.І. винесли вдячність за організовану зустріч та надану інформацію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь